Rólunk

Acél a cél

A Steel Box, a Steel Profession Kft. egyik termékcsoportja. 

Az acélszerkezetű házak, épületek gyártása, kivitelezése, a cég fő profiljából nőtte ki magát. Immár 15 éves távlatra visszatekintve, a Steel Profession kft. kivitelezője több 100, vagy 1000 négyzetméter alapterületű acélcsarnokoknak, melyeket az ipar, a mezőgazdaság, vagy az üzleti élet hasznosít. A nagy volumenű projektekben való sikeres, és elhivatott részvétel megfelelő acél ipari tapasztalattal ruházta fel cégünket. Ezeknek nyomán folyamtosan bővítjük acélmegmunkáló üzemünket is. 

Az acélszerkezetet hegesztőüzemi, gyártásellenőrzés megfelelőségéről szóló, ÉMI-TÜV EN 1090-2 tanúsítvánnyal rendelkező műhelyünkben gyártjuk.

Továbbá rendelkezünk az ÉMI-TÜV Süd kft. által kiadott, ,,hegesztéssel kapcsolatos minőségirányítási követelmények teljesítéséről szóló tanúsítvánnyal is.

Megrendelőink között tartjuk számon a Magyarországon méltán vezető építőipari cégeket, mint a WHB kft., Fejér-B.A.L. Zrt., ZÁÉV Zrt., Market Építő Zrt., Swietelsky Magyarország kft., hogy csak néhány nevet említsünk.

Emellett abban a megtisztelő helyzetben vagyunk, hogy németországi megrendelőink is sok éve bizalmat szavaznak nekünk, így jelen vagyunk a nemzetközi acélgyártói piacon is.

Ezekkel a szakmai tapasztalatokkal, felkészültséggel, és elszántsággal ajánljuk a kivitelezői szolgáltatásainkat a lakosság köreiben is, a Steel Box modulházak kapcsán.