Profession Modell - 350 000 Ft/négyzetmétertől nettó

2020.01.28

A ,,Profession" verzió a kulcsrakész modellt testesíti meg. 

Az acél szerkezet szintén szendvicspanel oldalfalat kap, melyet kívülről és belülről is ellátunk burkolattal. Így megalkothatunk egy ugyanolyan küllemű lakó épületet, mint az elterjedt, külső vakolattal rendelkező téglaházak. A külső homlokzati megjelenést tekintve a helyi településképi rendelet a mérvadó, de a kialakításra kerülő szendvicspanel oldalfalakat könnyűszerrel lehet vakolni.  

Belső burkolatot tekintve pedig gipszkarton álfal és álmennyezet kerül kialakításra, melyeket aztán festhetünk tapétézhatunk, csempézhetünk, járólapozhatunk.

A belső helységek leválasztása gipszkarton válaszfalakkal történik. A belső nyílászárók kereskedelmi forgalomban kapható beltéri ajtók, melyeket a helyszínen szerelünk be. A beltéri burkolatokat,csempét, járó lapot, parkettát a Megrendelőinkkel közösen választjuk ki, hogy a helységek így minél inkább megfeleljenek az egyedi ellképzeléseknek.

A kulcsrakész árban a víz-villany vezetékek behúzása is benne van,valamint az elosztó szekrény és a kiállások kialakítása a szaniterek és gépészeti berendezések számára.

Az árban benne foglaltatik a helyszíni telepítés, az építés vezetés, a felelős műszaki vezető, és az e-napló vezetése! 

A kiszállítás költségéül 1,5€-t számolunk fel km-enként, sülysápi telephelyünktől számítva!

Négyzetméter Ár: 250 000 Ft-tól