Basic Modell - 180 000Ft/négyzetmétertől nettó

2020.01.28

A ,,Basic" modellünk a szerkezetkész verziót testesíti meg, bár több is annál. 

- A festett acélváz szerkezetre szerelt szendvicspanel oldal-és tető burkolat már önmagában, további szigetelés nélkül is megfelel a jelen előírásoknak hőszigetelési és tűzállósági szempontból. A 100as vastagságú, PIR hab töltetű szendvicspanel U értéke: 0,210 W/m2K, mely a hőátbocsátási értéket jelzi. 

Általánosságban elmondható, hogy minél alacsonyabb egy szerkezeti elem ,,U" értéke, annál jobb hőszigetelő képességgel bír! A jelen érvényben lévő követelmény érték homlokzati fal esetében: 0,24 W/m2K.

- Az aljaztot acél rács szerkezettel alakítjuk ki, melyet hőszigetelő rétegekkel látunk el, így megelőzve a hőhíd negatív hatásait. Természetesen itt is szem előtt tartjuk az aljzat kialaktására vonatkozó hőtechnikai előírásokat!Ebben az alap árban laminált parkettát fektetünk a teljes alapterületen.

- Műanyag, fehér, 2 rétegű üvegezéssel rendelkező hőszigetelő nyílászárókat építünk be, pl. 30 négyzetméter esetében, ez 2 db 90*90 es beépítési méretű ablakot jelent, illetve 1 db bejárati ajtót.

- A lapos tetőt szintén hőszigetelő szendvicspanelből alakítjuk ki, mely egyszerű beépíthetősége miatt nagyon költséghatékony megoldás!

Tökéletes lehet 4 évszakos iroda épületnek, gazdasági tárolónak, kisebb sportcsarnoknak, lakóház hozzáépítménynek, fűthető garázsnak, hogy csak néhányat említsünk a felhasználási területek közül.

Ezt a verziót kb. 80%os készültésgig gyártjuk elő acél megmunkáló üzemünkben. Helyszínre szállítva a bádogos szegéseket készítjük el a nyílászárók körül, valamint az épület élein. Felhelyezzük a tető paneleket lapostetős kivitelben. 30 négyzetméteres alapterülettel ez kb. 3-4 munkanapot vesz igénybe, szállítással együtt.

Négyzetméter Ár: 110 000 Ft/négyzetméter nettó -tól.